WooCommerce webshop laten maken

Je producten online verkopen doe je met een WooCommerce webshop. WooCommerce is de bekendste plugin voor een webshop in WordPress en biedt je alles wat je nodig hebt om die sales te maken. Wij ontwikkelen jouw WooCommerce webshop op maat!

WooCommerce specialist

We hebben de ervaring die je zoekt met het ontwerpen en ontwikkelen van webshops in WooCommerce. Een webshop heeft andere vereisten dan een website. Hoe je webshop eruit ziet is belangrijk, maar de gebruiksvriendelijkheid is misschien nog wel belangrijker. Corné is onze WooCommerce specialist en hij kan je alles over de mogelijkheden vertellen.

Ik wil een WooCommerce webshop laten maken!

Wil je meer weten over het maken van een WooCommerce webshop of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Laat het ons weten!

Producten online verkopen

Met onze expertise in internet marketing zorgen we ervoor dat je webshop gereed is voor het optimaliseren van de vindbaarheid. Met pakkende teksten en campagnes vergroten we de vindbaarheid en zichtbaarheid van je WooCommerce webshop.

Waarom een WooCommerce webshop laten maken?

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress, het meest gebruikte CMS (content management systeem) wereldwijd. Een in WordPress gebouwde WooCommerce webshop is zowel voor ons als voor jou gebruiksvriendelijk. De instellingen zijn duidelijk en altijd naar wens aan te passen. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig productcategorieën aan, beheer je de prijzen koppel je je betaalsysteem. Ook de schaalbaarheid is belangrijk, zo kun je altijd vooruit en loop je niet tegen blokkades aan als je heel veel gaat verkopen. Daarnaast is WooCommerce open source software, wat betekent dat de ontwikkelingen snel gaan en dat je webshop niet veroudert.