Van design tot development

We hebben de ervaring die je zoekt met het ontwerpen en ontwikkelen van webshops in WooCommerce. Ben je op zoek naar een maatwerk webshop, dan kunnen wij je helpen. Een webshop heeft andere vereisten dan een website. Hoe je webshop eruit ziet is belangrijk, maar de gebruiksvriendelijkheid is misschien nog wel belangrijker. Ons team van designers en developers werkt samen om jouw gewenste webshop te maken.

Voordelen van WooCommerce webshop

Het is niet voor niets dat we graag met WooCommerce werken. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress, het meest gebruikte CMS (content management systeem) wereldwijd. Een in WordPress gebouwde WooCommerce webshop is zowel voor ons als voor jou gebruiksvriendelijk. De instellingen zijn duidelijk en altijd naar wens aan te passen. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig productcategorieën aan, beheer je de prijzen koppel je je betaalsysteem. Ook de schaalbaarheid is belangrijk, zo kun je altijd vooruit en loop je niet tegen blokkades aan als je heel veel gaat verkopen. Daarnaast is WooCommerce open source software, wat betekent dat de ontwikkelingen snel gaan en dat je webshop niet veroudert.

Producten online verkopen

Is je WooCommerce webshop af en staan je producten erin, dan is het tijd om te gaan verkopen. Met ons expertise in internet marketing zorgen we er meteen voor dat je webshop gereed is voor het optimaliseren van de vindbaarheid. Het voordeel van een WordPress WooCommerce webshop is dat je landingspagina’s kunt maken. Zo kun je je pakkende teksten over producten, gebruiksmomenten en doelgroepen schrijven om de vindbaarheid  in de zoekmachine te vergroten. Door koppelingen met onder andere Google Analytics en Search Console zorgen we voor optimaal inzicht in je statistieken en kansen op de markt.

Klinkt goed?

Wij helpen je bij het ontwerpen en bouwen van je webshop in WooCommerce en hebben alle kennis in huis om je producten aan de man te brengen. Heb jij een webshop die je wilt vernieuwen, of ga je starten met ecommerce en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje of bel naar 085 3038139.