website & signing

Weekra

Een schone zaak

Als ├ęcht familiebedrijf, met twee generaties die werkzaam zijn binnen Weekra is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een ‘partner’ voor schoonmaak in vrijwel heel Zuid-West Nederland. Naast reguliere schoonmaak kun je bij Weekra ook terecht voor glasbewassing, de reiniging van zonnepanelen en ze hebben een eigen wasserij, waar dagelijks grote hoeveelheden bedrijfswas- en platgoed worden gewassen. Dit vormde al snel een goede structuur voor de website; schoonmaak, wasserij en particulier. Elke categorie heeft een eigen uitstraling gekregen binnen de website, waardoor het voor jou als bezoeker direct duidelijk is in welk gedeelte van de website je jezelf bevind.

Referenties

Referenties spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven, zo ook in de schoonmaak branche. Vandaar dat ze bij Weekra de mogelijkheid hebben om eenvoudig referenties toe te voegen. Een referentie wordt toegevoegd aan een categorie, waarna deze onder de bijbehorende dienst die voor de klant wordt uitgevoerd wordt getoond. Kortom, een bezoeker die informatie leest over de wasserij ziet hier direct relevante referenties over de wasserij.

Bekijk de website

Signing

Niet alleen online, maar ook offline hebben we aan de zichtbaarheid van Weekra mogen werken. Zo mochten wij het design verzorgen voor de nieuwe bedrijfsbus, waar dagelijks grote hoeveelheden wasgoed wordt opgehaald en bezorgd vanuit de wasserij in Scharendijke. Met het bestickeren van deze bus is Weekra altijd zichtbaar onderweg! Andere opdrachten voor Weekra bestaan onder meer uit signing op en rondom het bedrijfspand en diverse beursmaterialen.