Huisstijl & website

petit kitchen & bar

Een smaakvolle uitdaging

Een gevestigde kroeg op Bru omtoveren tot een fantasierijk restaurant, ga er maar aan staan. Toch zagen Jeroen Hoep senior en junior er voldoende kans voor. Om de juiste sfeer te creƫren werd het pand aan een volledige renovatie onderworpen, je kent het niet meer terug.

Toen het team van Petit ging nadenken over de inrichting en de sfeer konden wij direct aansluiten. Doordat we vroeg in het proces werden betrokken, konden we er voor zorgen dat de identiteit en de communicatie naadloos op het nieuwe concept en de uitstraling aan zou sluiten.

Een sfeervolle website

In aanloop naar de opening van het nieuwe restaurant hebben we de huisstijl ontwikkeld en in de vier weken voor de opening ook een volledig nieuwe website. Ondanks dat er duidelijkheid was over de stijl bij Petit, was er nog geen enkel beeld van het interieur en de gerechten, beelden die bepalend zijn voor de sfeer in de communicatie en dus ook op de website.

We hebben de website daarom vormgegeven door gebruik te maken van beelden gebaseerd op de moodboards van het interieur. Een dag voor de opening is er een pre-diner georganiseerd waar onze huisfotograaf de eerste beelden van de nieuwe zaak en de gerechten heeft geschoten. Op de dag van de opening hebben we deze beelden in de website geplaatst en is de website direct live gegaan. Een uitdaging met een strakke planning!

Bekijk de website