Doet wat het moet doen

Waarom wil je een (nieuwe) website? Wat moet het doen? Twee vragen waar we het antwoord op moeten weten voordat we jouw website kunnen gaan maken. Jij bent als ondernemer uniek en je bedrijf is dat ook. Je website is je online visitekaartje, jouw verhaal, en dat wil je goed aanpakken. We zorgen voor een strakke huisstijl en verwerken dat in het website design. Daarnaast moet de websitebezoeker de site makkelijk kunnen gebruiken. In het design houden we rekening met een optimale gebruiksvriendelijkheid en zorgen de developers voor een website die voldoet aan de beste technische standaarden. Met jouw website kan de bezoeker direct vinden wat hij zoekt, het informeren van je klanten staat centraal. Of het nu gaat om je adres of je producten/diensten. Voor ons geldt niet ‘mobile first’, wij zorgen er altijd voor dat je website er op alle apparaten er goed uitziet.

Van bezoeker naar klant

Wil je naast de informatievoorziening nog een stap verder met je site? Voor een aankoop oriënteren klanten zich online. Maak hier gebruik van en verzamel waardevolle leads via brochure downloads, offerte aanvragen of online customer support via een chat. We denken met je mee over je wensen en de technische invulling op je website. Wil je online producten verkopen of gebruik maken van een boekingssyteem? Onze developers bouwen ook aan webshops en webapplicaties op maat!

Volledige vrijheid

Onze developers maken al jaren websites en dat doen we in WordPress, het meest gebruikte content management systeem wereldwijd. Dat is niet voor niets. Natuurlijk helpen wij bij het juist instellen en beheren van alle opties, maar de beheerders omgeving van je WordPress website is ook voor jou gebruiksvriendelijk. Wil je aan de slag met internet marketing zoals zoekmachine optimalisatie, dan is je website daar meteen klaar voor. Daarnaast is een WordPress website altijd uit te breiden met extra functionaliteiten, wel zo handig!

Website laten maken?

Klinkt dit goed en wil je een website laten maken? Waarschijnlijk heb je eerst nog vragen, snappen we. Stel ze aan één van onze mensen en we zorgen ervoor dat je snel reactie krijgt.