Online scoren

Webrooming en showrooming zijn allebei bekende principes. Bij webrooming zoekt iemand online informatie om vervolgens offline te kopen, en bij showrooming ziet iemand het product offline wat hij online gaat kopen. Met een webshop als onderdeel van je marketing mix zet jij in beide gevallen de zoeker om in een klant. Ecommerce blijft groeien en met een webshop bereik jij klanten in het hele land (of zelfs wereldwijd). Wil jij scoren met online sales? Dan is een goede webshop onmisbaar.

Moeiteloos bestellen

Een bezoeker moet moeiteloos de informatie kunnen vinden die hij zoekt én zonder problemen een bestelling kunnen plaatsen. Een langzame of onduidelijke webshop klik je snel weg, toch? Het bestelproces moet van a tot z moeiteloos te doorlopen zijn.

Onze developers bouwen en beheren WooCommerce en OpenCart webshops. Met deze platformen maken we webshops op maat die voldoen aan alle technische eisen aan de achterkant, zoals het instellen van productgroepen, verzendopties en betaalopties, en er tegelijkertijd goed uitziet aan de voorkant: jouw webshop.

Design, techniek, marketing

Het bouwen van je webshop begint met een design. Een layout van je webshop met misschien wel met een hele nieuwe huisstijl. Het gebruiksgemak en de uitstraling staan centraal, van afbeeldingen tot teksten en van buttons tot formulieren. Het design wordt doorvertaald in het technische ontwerp. Samen met jou zorgen we voor het vullen van je webshop met je producten en alle nodige informatie. Vanaf het moment dat je website live gaat kunnen de bestellingen binnenstromen! Loopt het niet meteen storm, dan helpen we je graag met internet marketing. Je webshop is er klaar voor.

Webshop laten bouwen?

Nu al zin om online te gaan scoren? Vivars heeft alles in huis om je webshop te ontwerpen, te bouwen en je assortiment aan de man te brengen. Laat ons weten waar we jou mee kunnen helpen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.