Een webapplicatie is maatwerk software voor jouw onderneming dat je in je browser gebruikt. Webapplicaties zijn een oplossing voor veel problemen, zowel voor gebruik binnen je bedrijf als voor je klanten. Knoop informatiestromen slim aan elkaar en maak processen makkelijker!

Bestellingen beheren

Registreer de bestellingen, beheer de status van de bestelling en verstuur automatisch berichten wanneer de klant de aankoop kan afhalen. Zo maakten we een maatwerk webapplicatie voor een bloemenkweker. Belangrijke processen zijn geautomatiseerd en dat levert tijdswinst en inzicht op.

Boekingssystemen

Ontvang jij gasten en moeten die van tevoren reserveren? Voor hotel tot rondvaartschip en van attractiepark tot restaurant: laat gasten hun tafel, kamer of entree boeken via een boekingssysteem. De webapplicatie registreert data en geeft jou de output die je nodig hebt, zo uitgebreid of simpel zoals jij dat wilt.

Workflow management

Heb jij behoefte aan een slimme webapplicatie die bestellingen koppelt aan de systemen van externe leveranciers? Wij denken met je mee over de benodigde techniek, de gebruiksvriendelijkheid en het design. Klinkt misschien moeilijk allemaal, maar het doel van de webapplicatie is het om jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Dashboarding

Data is steeds belangrijker, het is de basis voor belangrijke beslissingen en is een indicatie van jouw succes. Met een webapplicatie koppel je alle bronnen aan elkaar om het gezamenlijk op een overzichtelijk dashboard weer te geven.

Maak het zo makkelijk mogelijk

Weet jij wat je verwacht van een webapplicatie, of heb je nog niet zo’n duidelijk idee? Hoe dan ook gaan we het jou zo makkelijk mogelijk maken. Laat ons weten wat je wensen zijn en we komen zo snel mogelijk bij je terug met advies op maat.