wat we doen

Van een strategie die staat als een huis tot een verbluffend mooie website. Bij ons vind je niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. We hebben alle ingrediënten in eigen huis!

Marketing


Ga je een bedrijf starten, heb je een nieuw idee dat je wilt lanceren of is het tijd om je hele merkidentiteit onder een vergrootglas te leggen? Wij kunnen je helpen. We ontwikkelen een merkidentiteit gebaseerd op je karakter met een strategie om je doelen te bereiken. We zetten campagnes voor je op om zichtbaar te worden en passen internet marketing toe om vindbaar te worden en te blijven!

Ontwerp


Karakter is mooi, maar je moet er wel mee over straat kunnen. Je merkidentiteit is meer dan alleen vormen en kleuren, het is jouw karakter dat wordt vertaald in boodschap, vormgeving en beeld. Wij zorgen voor ontwerpen die laten zien wie je bent, toegepast in grafisch werk, print, signing en het ontwerp van je website of webapplicatie.

Techniek


Van een ontwerp met karakter naar strak gecodeerde regels. Een sterk ontwerp voor je website is gebaseerd op een goed doordachte strategie waar gebruikersgemak en jouw merkidentiteit de boventoon voeren. Dat is nodig, want je website is een plek waar alles samen komt.  Daar weten onze techneuten gelukkig raad mee, want wat zij coderen staat als een huis! We ontwikkelen maatwerk op frameworks als Codeigniter of Symphony. Daarnaast ontwikkelen we open source, waar we gebruik maken van de engine van WordPress, waarmee jij je website eenvoudig beheert.

Management


Omdat we vinden dat jij zo min mogelijk bezig moet zijn met de zaken die je ondernemerschap remmen, nemen wij de begeleiding en coördinatie van projecten voor je over, want jij moet kunnen doen waar je het beste in bent, ondernemen! We inventariseren, briefen, begeleiden, coördineren en controleren het project van a tot z. Je blijft betrokken doordat we je continue voorzien van terugkoppeling over de voortgang. Geen zorgen, gewoon geregeld, beloofd!