Waarom zou je je internet marketing uit willen besteden? Veel van onze klanten vinden de tijdsbesparing het grootste voordeel. Daarnaast heb je misschien de kennis niet in huis om je onderneming online op de kaart te zetten, “ik wist niet dat dit kon” horen we nog best vaak. Met de expertise die we hebben met zowel website/ webshop ontwikkeling als internet marketing bieden we je het beste van twee werelden.

Social media beheer

Het bijhouden van je social media kanalen kost veel tijd. Snappen we. Daarom nemen we het instellen en bijhouden van je social media dagelijks uit handen. Jij levert nieuwtjes over de ontwikkeling van je bedrijf aan, we houden actualiteiten in je branche in de gaten of we nemen gewoon even contact met je op. Onze designer verzorgt de visuals en de internet marketeer plaatst ze op social media met een pakkende tekst. Zo informeren we je doelgroep en sturen we op actie.

Social media advertising

Met advertenties op social media kun je extra opvallen. Er komt best wat kijken bij een goede campagne, van sterke visual en boodschap tot een specifieke doelgroep, realistisch budget en een passende bestemmingspagina. Door het grotere plaatje te zien sturen we niet alleen op eenmalige campagnes, maar delen we campagnes strategisch in op basis van de klantreis.

SEO

SEO, Search Engine Optimization, zorgt voor organisch verkeer naar je website. Dit is verkeer uit de zoekmachine. Zonder vindbaarheid, geen websitebezoekers. We analyseren de prestaties van je website in de zoekmachine en gaan meteen aan de slag met de kansen die er liggen. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk vindbaar zijn op bepaalde zoekwoorden. Een goede website is hierin wel een vereiste. Weten of jouw website goed in elkaar zit? Doe een snelle website check.

SEA

Dat het budget leidend is voor resultaat is een fabeltje, maar wel afhankelijk van je product en de concurrentie. Voor één van onze klanten realiseren we met een advertentiebudget van € 250 per maand ruim 100 concrete offerte aanvragen, uit binnen- en buitenland. Door tekst-, video- en display advertenties slim in te zetten kun je mooie resultaten bereiken, dat wil iedere ondernemer. We passen de campagnes tussendoor aan om de kansen optimaal te benutten.

Analytics

Niet alleen wij, maar ook jij zult het vast belangrijk vinden om te weten wat de resultaten zijn. Hoeveel bezoekers had de website? Wat levert het advertentiebudget op? We zorgen ervoor dat we resultaten meetbaar maken en dat lezen we uit in Google Analytics. Heb je daar zelf geen verstand van, geen probleem. We maken elke maand een duidelijke rapportage. Zo weet je welke resultaten er zijn bereikt, en tegen welke prijs.

Actie!

Afhankelijk van je wensen en de markt kiezen we de juiste mix voor jouw onderneming. We kijken meteen wat je zelf wilt doen en wat we uit handen nemen. Duidelijk afspraken vinden we belangrijk, iedereen weet waar hij aan toe is. Wil jij met ons samenwerken? Stel je vraag of laat je contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.