Online marketing Zeeland

Je doelgroep bereiken met gerichte advertenties, aanspreken met duidelijke content en laten converteren met een heldere call to action. Ben jij op zoek naar een bureau voor online marketingĀ in Zeeland? Welkom bij Vivars! Vanuit ons kantoor in Zierikzee houden we ons bezig met online marketing voor ondernemers in heel Zeeland.

Samen werken aan online succes

Een website of webshop trekt niet zomaar honderden bezoekers. Je staat niet altijd bovenaan Google en de bestellingen in je webshop stromen niet vanzelf binnen. Online marketing is de volgende stap voor zichtbaarheid en vindbaarheid, en dat gaat verder dan af en toe een social media post. Samen bepalen we hoe we werken aan jouw online succes.

Jij je bedrijf, wij de online marketing

Jij kent je onderneming als geen ander en daarom heb je vast een goed beeld van je doelgroep en wat je klanten aanspreekt. Vertel ons er alles over en wij brengen de kansen in kaart. Of je klanten nu in Zeeland zitten of zich wereldwijd bevinden, we zorgen voor een strategie die bij je past. We optimaliseren je website voor de zoekmachine, zo word je namelijk beter vindbaar, of zetten we advertenties in via de zoekmachine of social media om meer bezoekers naar je website te trekken. We sturen op meetbare resultaten die voor jouw onderneming interessant zijn. Denk aan offerte aanvragen, inschrijvingen voor je nieuwsbrief of concrete verkopen in je webshop.

Ik wil online marketing inzetten!

Meer te weten komen over online marketing voor jouw bedrijf in Zeeland? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Laat het ons weten!