Klinkt als een goed voornemen toch?

Vinden wij van wel! Als PHP developer ga je binnen het team werken aan websites, webshops en applicaties. We ontwikkelen daarnaast een aantal (eigen) producten zoals een CRM systeem, DNS manager en een modulair bestelsysteem waardoor je iedere dag bij kunt dragen aan het succes van onze klanten. Hiervoor neem jij ervaring met Laravel of Symfony mee en werken met Twig en GIT behoren voor jou tot “normaal”.

Ken je ons nog niet?

We werken voor de bakker op de hoek tot internationaal opererende spelers. Geen dag is hetzelfde en we krijgen vrijwel nooit “simpele” vragen. We bouwen altijd maatwerk, het “typen aan een template” kun je dus wel vergeten.

Met ons team gaan we voor duidelijkheid, naar onze klanten maar ook naar elkaar. Je moet weten wat je aan elkaar hebt en waar je aan toe bent. Werken hoort (voor de meesten van ons) gewoon bij het leven, dus als het dan toch moet kan het maar beter leuk zijn!

Solliciteren!

Je CV mag je bij je houden, waar je geboren bent horen we later wel en een brief waarin je schrijft hoe goed je denkt in ons team te passen hoeft ook niet. Het zou wat zijn als je daar niet van overtuigd bent zeg. We zien liever wat wij in huis gaan halen, jouw referenties en projecten vinden we dus veel interessanter. Het is overigens een plus als je ervaring hebt met frontend zodat je ook daar een bijdrage kan leveren.

Simpel en duidelijk, mail je referenties en projecten naar Kees Verspoor (kees@vivars.nl) en je krijgt dezelfde dag reactie. (Tenzij je om 23:59 mailt, dan zou het wel eens de volgende dag kunnen worden). Of je vult het formulier hieronder in, dan komt het ook goed.

Is er een match? Dan bepaal jij of je 4 of 5 dagen bij ons in Zierikzee aan de slag gaat en gaan wij jou precies vertellen wat wij jou te bieden hebben.

Kennismaken?

Laat gewoon wat van je horen, slechter word je er niet van! 😁