Na 9 jaar hebben we ons kantoor aan de Lange Nobelstraat in Zierikzee verlaten. De afgelopen weken stonden dan ook in het teken van voorbereiding op de verhuizing om dit zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Oftewel, zo min mogelijk tijd verspillen 😉

Dat is gelukt! We draaien inmiddels weer op volle kracht vanaf onze nieuwe locatie aan de Grevelingenstraat. Er zijn nog wat puntjes die aandacht nodig hebben, maar die lossen we de komende periode op 🙂

Feest!

Dat zou je van ons verwachten, maar zoals je begrijpt zou dat onder de huidige omstandigheden zeer onverstandig zijn. Het is jammer, maar dat maken we zeker een keer goed! Wij balen er natuurlijk ook van dat we onze verhuizing niet samen kunnen vieren, maar jouw en onze gezondheid zijn belangrijker.

In aanloop naar de verhuizing hebben we wel vragen gekregen van mensen die graag langs willen komen. Daar maken we geen probleem van zolang we dit op afspraak kunnen doen en jij en je omgeving vrij zijn van klachten.

Kortom, we vragen je om vooraf aan te geven wanneer je langs wilt komen. Zo voorkomen we dat we teveel mensen over de vloer krijgen.

Afspreken of vragen?

Stuur een berichtje, dan nemen we even contact met je op!