Van de één op de andere dag kregen we van alle kanten vragen of er bij ons iets aan de hand was? Gaat het niet goed? Wat doet er op? Jullie kantoorpand staat te huur! Coronatijd + te huur bleek een goede combinatie voor de conclusie dat het wel eens foute boel zou kunnen zijn. En dat klopt, het was foute boel.

Maar niet bij ons gelukkig! We hebben de huur van ons kantoorpand in de Lange Nobelstraat vorig jaar al opgezegd. Wij weten dus al een tijdje dat we hier niet willen blijven. Op dat moment wisten we alleen nog niet waar we wel naartoe zouden gaan. We hebben de wens om ooit een eigen kantoorpand te bouwen, maar daar vinden wij het nu niet het moment voor.

Tussentijds besloot de verhuurder van ons kantoorpand een campagne op social media te starten, waarin ons huidige kantoorpand te huur werd aangeboden. Daar waren wij niet van op de hoogte. Ik moest er zelf achter komen door een appje van mijn moeder “Hé Kees zag jullie kantoorruimte te huur aangeboden?”

Verrassing!

Diezelfde dag kregen we veel meer van dat soort vragen en daar werden wij een beetje door overvallen. Wij hadden namelijk nog geen nieuwe ruimte en daarom was er ook nog niemand op de hoogte gebracht. Het zorgde voor vragen van onze relaties, familie en vrienden, die we ook nog niets concreets konden vertellen! Als we dit hadden geweten, hadden we die wel even op de hoogte gesteld natuurlijk.

Verhuizen

Ik kan je geruststellen (of teleurstellen ? ), er is niets mis, we hebben geen problemen en het is geen foute boel. We gaan alleen verhuizen en nu we weten waar naartoe, is het tijd om dit te delen. We verhuizen naar de Grevelingenstraat 10H in Zierikzee. We houden daarmee een traditie in stand, eerder zaten hier onze collega’s van 10uur en ISZO.

Per 1 november 2020 zullen we ons daar vestigen. Tussentijds zal er nog wat geschilderd worden en zorgen we voor een update van de inrichting. Tot die tijd ben je natuurlijk van harte welkom aan de Lange Nobelstraat!

Fijn weekend!

Geschreven door:
Kees Verspoor