Bellen, appen, mailen én de verschillende social media kanalen maken het ons ongelofelijk makkelijk om snel contact met elkaar te hebben en op de hoogte te blijven.

Super handig, maar soms gaat het ook ten koste van de échte momenten. De tijd nemen om elkaar “real life” te spreken. Om bij te praten, van elkaar te leren of gewoon samen te lachen. Het is ontzettend belangrijk voor je onderlinge relatie. Dat dit soort momenten er door de drukke agenda’s makkelijk bij inschieten snappen wij natuurlijk ook wel, het is bij ons (helaas) niet anders.

In 2020 willen we graag meer investeren in échte momenten samen. Daarom hebben we dit jaar de Vivars nieuwjaarsborrel in het leven geroepen. Je snapt het al, dat is ook precies de reden waarom we vrijdagmiddag niet aanwezig zijn.

We heten onze relaties vanaf 16:00 uur welkom voor een hapje en een drankje bij Petit in Bruinisse. Lekker informeel, zonder gedoe. Daarom zijn we vrijdag tot 12:00 uur bereikbaar, daarna even niet.

Kennismaken?
Ben jij (nog) geen relatie van ons, maar wil je wel eens vrijblijvend kennismaken? Dan is dit je kans! Stuur me een mailtje via kees@vivars.nl of een appje via Whatsapp 085-3038139, handig hé 😉

Fijn weekend alvast!