Wij wel, daarom zoeken we een designer met online als specialisme!

Niet eentje die “een beetje kan tekenen”, maar iemand die een belangrijke rol in ons team wil gaan vervullen en snapt hoe je een verhaal vertelt. Je houdt je bezig met de vormgeving van websites, webshops en online uitingen. Als designer ben je kritisch en allergisch voor inconsistentie in marges en slecht leesbare fonts. Kortom, we zoeken een pro en geen flapdrol.

Ken je ons nog niet?

We werken voor de bakker op de hoek tot internationaal opererende spelers. Geen dag is hetzelfde en we krijgen vrijwel nooit “simpele” vragen. We bouwen altijd maatwerk, het inkleuren van een template kun je dus wel vergeten.

Met ons team gaan we voor duidelijkheid, naar onze klanten maar ook naar elkaar. Je moet weten wat je aan elkaar hebt en waar je aan toe bent. Werken hoort (voor de meesten van ons) gewoon bij het leven, dus als het dan toch moet kan het maar beter leuk zijn!

Solliciteren!

Je CV mag je bij je houden, waar je geboren bent horen we later wel en een brief waarin je schrijft hoe goed je denkt in ons team te passen hoeft ook niet. Het zou wat zijn als je daar niet van overtuigd bent zeg. We zien liever wat wij in huis gaan halen, jouw portfolio vinden we dus veel interessanter. Het is overigens een plus als je ervaring hebt met print en sign zodat je in de piekmomenten een handje kunt helpen.

Simpel en duidelijk, mail je portfolio naar Kees Verspoor (kees@vivars.nl) en je krijgt dezelfde dag reactie. (Tenzij je om 23:59 mailt, dan zou het wel eens de volgende dag kunnen worden)

Is er een match? Dan bepaal jij of je 4 of 5 dagen bij ons in Zierikzee aan de slag gaat en gaan wij jou precies vertellen wat wij jou te bieden hebben.