Heel Nederland lijkt ondertussen in de ban van de warmte. Iedereen die je hoort of spreekt vind er wel iets van. De één klaagt dat het veel te gek is en dat je zo écht niet kunt werken, terwijl de ander die nu vakantie heeft zich rot lacht en blij is dat ze geen vakantie naar een warm land geboekt hebben.

Wij mogen ons gelukkig bezig houden met het bedenken en maken van mooi werk én we hebben de medewerking van een airco die keihard zijn best doet om ervoor te zorgen dat wij dat in een hele coole studio kunnen doen. Er is namelijk nog niemand van ons met vakantie (dat komt nog hoor) dus dit was een mooi moment om nog een paar todo’s van de lijst te strepen.

Binnen een maand lanceren we namelijk ons eigen ontwikkelde CRM pakket (later meer), werden er afgelopen week een aantal projecten afgerond en producten afgeleverd, hebben we zelfs tijd gemaakt voor wat gekke foto’s én hebben we deze week met het hele team gewerkt om onze eigen website een update te geven, kijk gerust even verder!

Maar we zijn gewend om rond 17:00 uur naar huis te gaan en met dit weer is dat natuurlijk ook meer dan terecht, je werkt om te leven, niet andersom en dat verwacht ik ook niet van ons team. Daarom verwachten we ook niet van ze dat ze na 17:00 uur nog werk verzetten, eigenlijk is het zelfs een soort van verboden. Maar vorige en van de week krijg ik ’s avonds nog e-mails en appjes met vragen en reminders aan dingen die we nog moeten doen, beter kunnen maken voor onze relaties of ideeën over issues waar we gedurende de dag nog geen oplossing voor hebben kunnen bedenken.

Kortom er wordt meegedacht en zelfs ongevraagd werk verzet en dat vind ik zo cool dat het weer me dan even gestolen kan worden. Ik zeg het dan ook veel te weinig, maar zulke mensen om me heen, daar krijg ik het warm van!

Morgen zijn we er trouwens niet, dan gaan we even afkoelen in Scheveningen tijdens ons jaarlijkse Vivars-uitje. We zijn maandag vanaf 08.00 uur weer bereikbaar.