“Ik wil werken” wint het van “ik moet werken”. Je moet namelijk helemaal niets. Ik koos er eind 2018 zelf voor om mijn parttimebaan te verruilen voor een fulltimebaan, omdat ik mezelf verder wil ontwikkelen.

En daar zijn we dan. Het wordt tijd dat ik mezelf even voorstel. Ik ben Cathalijne (23) en binnen Vivars ga ik me bezighouden met de Internet Marketing voor de meest diverse klanten. Waarom Vivars? Zeggen wat je vindt en doen wat je zegt, daar heeft iedereen wat aan. De Zeeuwse nuchterheid past wel bij me.

Haal alles eruit wat erin zit

In de online marketing kan ik creatief en analytisch tegelijk zijn. Vooral SEO en social media heeft mijn interesse. Met die nieuwe website (gemaakt door mijn collega’s) is het nog niet klaar. Ik wil klanten helpen om alles eruit te halen wat erin zit, wat de doelen ook zijn. Juist die diversiteit in klanten en werkzaamheden vind ik leuk. Zo doe ik niet alleen ervaring op in online marketing, maar ontdek ik ook stukje voor stukje meer van de wereld om me heen.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met de Reddingsbrigade en fitness. Met betrekking tot fitness houd ik een Instagrampagina en blog bij. Als ik door het delen van mijn ervaring en content één persoon kan inspireren om de volle 100% te geven voor hun doelen, dan is het me al waard.

Mogelijkheden genoeg

Heb jij online marketing vraagstukken liggen waar je maar niet uitkomt, of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op! Alhoewel, je moet helemaal niets. Maar het mag wel.