Hee hallo! Leuk dat je op de website van Vivars kijkt en dan ook nog eens wil weten wie ik ben. Ik ben Symone Noteboom, 23 jaar oud en woon in het Zeeuwse Goes. Ik heb onlangs mijn thuisstudie marketing & communicatie behaald, maar heb nog lang niet het gevoel dat ‘ik er ben’. Daarom heb ik gesolliciteerd bij Vivars en zal ik mij verder ontwikkelen op het gebied van online marketing.

The bold move

Na het behalen van mijn stage werd mij een contract aangeboden bij mijn vorige werkgever. Daar was ik natuurlijk super blij mee, maar viel achteraf toch wat tegen voor mij. Ik miste de uitdaging en ik denk dat ik meer in mijn mars heb. Daarom ben ik verder gaan kijken en kwam Vivars op mijn pad. Maar ja, geen jarenlange werkervaring om te laten zien, zoveel kans maak je dan niet.

Als online marketeer is het schrijven van teksten dagelijkse kost. Gelukkig heb ik Kees kunnen triggeren met de eerste twee zinnen: ‘Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Ik ben wat jullie zoeken en ik zoek wat jullie bieden’. Best arrogant en gewaagd om zoiets te sturen. Maar met dit stukje heb ik wel mijn functie weten te bemachtigen. Yes, yes, yes!

Je mannetje, euh.. vrouwtje staan

In een team met alleen maar mannen gaat het er anders aan toe als in een team met voornamelijk vrouwen (wat ik gewend ben). Als het moet kan ik goed voor mezelf opkomen en laat ik me niet te veel kennen door de mannen. Want; who runs the world? Girls ;).

Marketing makes business

Elk bedrijf heeft enige vorm van marketing nodig. Marketing gaat niet alleen om meer verkopen, maar ook bouwen aan je (online) imago of het vergroten van je naamsbekendheid. Dat is wat zo mooi is aan het vak, geen vraag is echt hetzelfde.

Als ik iets doe, dan zet ik me daar volledig voor in. Laat mij maar uitvogelen hoe we dingen het beste kunnen aanpakken. Strategieën bedenken, campagnes opzetten en natuurlijk ook uitvoeren. Kom maar op!

Stuur me een bericht

Heb je een vraag(stuk) voor mij? Laat je bericht achter en we spreken elkaar snel :-)