Hi, mijn naam is Ester Netten, 25 jaar oud en wonend in Rotterdam. Sinds kort ben ik te vinden in hartje Zierikzee, daar maak ik sinds juni onderdeel uit van het Vivars team. Binnen Vivars werk ik als grafisch vormgever, zo help ik bij het bedenken van een huisstijl tot het technisch aanleveren van bestanden bij productiebedrijven.

Mijn diploma ‘Grafisch vormgever’ met een specialisatie als Packaging Designer heb ik behaald op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na deze opleiding ben ik direct aan de slag gegaan en heb daarom al een aantal jaar werkervaring opgebouwd.

In mijn vrije tijd kom je me tegen in diverse vintage winkeltjes en kringloop winkels, opzoek naar mooie antieke items. (Zoals ze het hier bij Vivars noemen; ouwe meuk ;)) Ook houd ik van reizen. Naar verre landen maar een leuke stedentrip vind ik ook helemaal leuk. Nieuwe dingen ontdekken.

Naast grafisch vormgever, ben ik ook nog parttime werkzaam als assistent begeleider in de gehandicaptenzorg. Ik word blij van mensen helpen. De lach op iemands gezicht, als je ze helpt of stimuleert is voor mij onbetaalbaar.

Het is lastig om twee passies te combineren, maar het is toch gelukt. Hier krijg ik ook de kans om die lach op iemands gezicht te toveren!