Het is allemaal een beetje spannend, sinds afgelopen week hoor ik het vrijwel van iedereen die ik spreek. Ik snap het. De één maakt zich extreme zorgen, de ander denkt dat het wel mee zal vallen. Wat juist is zal ergens in het midden liggen, wat mij betreft maakt het op dat vlak ook allemaal niet zoveel uit. Wat telt is dat we met zijn allen ons gezond verstand zullen moeten gebruiken en vooral moeten proberen om zaken nuchter te benaderen.

In de afgelopen dagen hebben we ook meerdere malen de vraag gekregen wat verstandig is om te doen. Dat weet ik ook niet, we kunnen je alleen adviseren om duidelijk te zijn. Duidelijk naar je klant, leveranciers en medewerkers. Zorg dat je communicatie online en offline consistent en up to date is en haal iedere vorm van onzekerheid eruit.

Duidelijkheid

We hebben zelf ook even getwijfeld of en wat we moesten communiceren, maar we gaan ook nu voor duidelijkheid zoals je van ons gewend bent. Het is meer dan ooit belangrijk om de mensen om je heen op de hoogte te houden. Gebruik hiervoor je website, social media kanalen, Whatsapp, telefoon of digitale nieuwsbrief. Deze kanalen hebben ook wij de afgelopen dagen intensief benut om de klanten en medewerkers van onze klanten te informeren.

Voor al onze klanten en toekomstige klanten

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Kom je er zelf niet uit, of heb je wel een idee wat je wilt doen maar niet hoe je het in het vat moet gieten? We denken op strategisch vlak met je mee. Normaal is een persoonlijke afspraak een must, nu doen we het telefonisch of met een video call.

Voor onze klanten doen we dit kosteloos, voor nieuwe klanten zijn we bereid om onze tarieven aan te passen. Als we er samen de schouders onder zetten, zoeken naar mogelijkheden en denken in oplossingen, kunnen we er samen het beste van maken. Laten we elkaar helpen waar dit kan.

Ons vak laat het toe op iedere gewenste locatie te werken. Met de dienstverlening van Conniption zijn we overal telefonisch bereikbaar. Kortom, je kunt ons bereiken zoals je van ons gewend bent.

Vragen?

Neem dan contact met ons op. Je kunt mailen naar info@vivars.nl, bellen naar 085 30 38 139 of gebruik maken van Whatsapp via het nummer 085 30 38 139.