In december ging ik al aan de slag bij Vivars. We zijn nu al bijna twee maanden verder, dus is het de hoogste tijd dat ook ik mezelf aan jou voorstel. Ik ben Bas, developer met een ruime 7 jaar ervaring!

Het is mijn persoonlijke doel om complexe processen, met de inzet van techniek, zo eenvoudig mogelijk te maken voor de eindgebruiker. Vivars is voor mij de perfecte plaats om invulling te geven aan dit doel, want we maken websites en applicaties die de eindgebruiker informeren of dagelijkse processen eenvoudiger maken. Een leuke bijkomstigheid is dat ik nu in Zierikzee kan werken, waar ik ook woon en dus op de fiets naar kantoor kan!

In mijn eerste periode ben ik voornamelijk bezig met de ontwikkeling van functionaliteiten binnen de applicatie Clientbox. Clientbox is een CRM- en administratietool in één, waarbij eenvoud voor de eindgebruiker centraal staat. Momenteel leggen we de laatste hand aan een nieuwe module voor urenregistratie. Deze module is vanaf februari beschikbaar voor het grote publiek.

Een bijzonder moment

Op dit moment ben ik even niet aanwezig om mijn steentje bij te dragen aan alle ontwikkelingen. Ik ben deze week namelijk nog thuis om mijn aandacht te vestigen op een bijzonder privé project. Op 12 januari is namelijk ons derde kindje geboren. Een dochter, na twee jongens van drie en vijf jaar oud.

Ik neem dus nog even de tijd om van mijn gezin te genieten, waarna ik volgende week de draad weer vol enthousiasme op kan pakken.