Mijn naam is Rick Lifino en ik ben 23 jaar oud. Ik woon al van kleins af aan in het Zeeuwse dorpje Burgh-Haamstede. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Commerciële Economie en ben ik begonnen met afstuderen bij Vivars.

Afstuderen bij Vivars

Ik ben nu ongeveer een week bezig bij Vivars en het bevalt me goed. Zeeuwse nuchterheid is hier duidelijk terug te vinden. Dit is niet alleen regelmatig te horen aan de conversaties in het Zeeuwse accent, maar ook herkenbaar in de visie. Niet te veel ‘poespas’, maar gewoon duidelijkheid. Het spreken van het Zeeuwse dialect gaat mij niet best af, maar gelukkig verstaan is geen probleem voor mij.

Wat ik ga doen

Clientbox is een product van Vivars en wordt sinds dit jaar actief aangeboden. Het is een CRM-, administratie- en projecttool in één. Mijn afstudeerproject bestaat uit het uitvoeren van een marktonderzoek. Het verkrijgen van inzichten en het bereiken van deze doelgroep, middels de implementatie van een strategisch plan.

Buiten Vivars

Buiten Vivars ben ik vaak op het voetbalveld of in de zaal te vinden. Voetbal is al mijn hele leven mijn hobby. Ik ben er gewoon graag mee bezig. Verder werk ik in de horeca om wat extra centjes bij te verdienen. Een biertje, daar houd ik ook van. Zaterdag avond thuis zitten is niks voor mij.

Toekomst

Zodra ik klaar ben met mijn hbo-opleiding, wil ik doorstuderen op de Universiteit in Tilburg. In de toekomst hoop ik wat voor mezelf te kunnen beginnen. Hoogstwaarschijnlijk iets met marketing management. Voor nu is het van belang om zo veel mogelijk te leren, want als je alles al weet, kun je niets meer leren.