Website ontwerp Rotterdam

Je website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie in en rond Rotterdam. Het is in veel gevallen de plek waar je potentiële klant voor het eerst kennismaakt met jouw verhaal en wat je voor ze kunt betekenen of wat je ze kunt leveren. Het is de plek waar jij de eerste – online – indruk maakt en die moet goed zijn!
Een website is een mooi middel om die indruk en je boodschap over te brengen en een belangrijk onderdeel in de branding van je merk of bedrijf in en rond Rotterdam. Bij het ontwerpen van een nieuwe website is het daarom belangrijk dat duidelijk is wat het doel is van de website en wat jij belangrijk vindt dat je bezoeker van je weet. De website is namelijk “slechts” een middel in het grotere geheel van jouw marketinginspanningen en verteld jouw verhaal tegen iedereen die jou kan vinden.

Wij helpen je jouw onlineverhaal te vertellen en dit door te vertalen in het nieuwe ontwerp van je website!

Alles is te verantwoorden met een reden

Natuurlijk moet het ontwerp van je website er goed uitzien, maar als de inhoud nergens op slaat is er geen bezoeker die op je website blijft. Daarom zorgen we samen met jou met een duidelijk verhaal en content waar je mee scoort. We voeren voorafgaand aan het ontwerp een diepgaand concurrentie- en zoekwoorden onderzoek uit. Hierdoor weten we niet alleen of er zoekvolume zit op de termen die jij denkt, maar ook hoe hoog de concurrentie is.

De resultaten hiervan zorgen voor meetbare feiten en dat zorgt voor weloverwogen keuzes in het ontwerp van je website. Zodra het ontwerp van je website definitief is, gaan onze developers aan de slag met de technische realisatie van de website.

WordPress website Rotterdam

We ontwikkelen onze website in WordPress. Hierbij maken we gebruik van de “core” van WordPress en we maken geen gebruik van templates. Iedere website die we ontwerpen en bouwen is maatwerk. Zo zorgen we er niet alleen voor dat we al je wensen doorvertaald worden, maar kunnen we de website ook volledig in jouw huisstijl ontwerpen.

WordPress updates

Nadat de WordPress website is opgeleverd, zorgen we ervoor dat de WordPress installatie regelmatig voorzien wordt van updates. Hiermee houden we je website in de lucht en zorgen we dat de WordPress website blijft functioneren zoals bij de oplevering ervan.

Website ontwerp Rotterdam

Ons internetbureau bediend vrijwel ieder type ondernemer die serieus aan de slag wil met een nieuw website ontwerp. Van de bakker op de hoek tot internationaal opererende spelers. Ieder type merk of bedrijf vraagt om een eigen ontwerp en boodschap. Iedere nieuwe website begint met een nieuw website ontwerp. Het werkgebied van ons internetbureau is Zeeland, Rotterdam en Breda.

Ik wil een website laten ontwikkelen!

Wil je meer duidelijkheid over de mogelijkheden op het gebied van website ontwerp of het ontwikkelen van een WordPress website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel direct naar 085 3038139