Meer bezoekers naar je website?

Is het voor jou belangrijk om beter vindbaar te worden in Google? Liggen er kansen om meer bezoekers binnen te halen via social media? Wil je klanten periodiek naar je website halen met digitale nieuwsbrieven, of wil je jouw doelgroep juist heel gericht bereiken met advertenties in Google of advertentiecampagnes via social media?

Wil jij weten wat voor jou voor de beste resultaten zal zorgen? Je krijgt van ons een gratis advies!

Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden in Google is enorm belangrijk voor je bedrijf. Ga maar eens na hoe vaak jij beslist om even iets te “Googlen”. Hoe meer bezoekers jouw website weten te vinden, hoe groter de kans op een contactmoment of verkoop. Wist je dat ruim 90% van alle aankopen start bij een zoekmachine? Wil je meer bezoekers zonder te adverteren? Dan is SEO de oplossing!

Social media marketing

Kies je voor LinkedIn, Facebook, Instagram of een combinatie? Via deze kanalen kan jij je doelgroep laten zien wie je bent en wat je doet. Ben jij wel eens een account gaan volgen omdat ze interessante content delen? Natuurlijk! Je kunt je volgers informeren over jouw diensten, producten én wat je meemaakt.

Ik wil meer websitebezoekers!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Laat het ons weten!

Zoekmachine adverteren

Ga jij voor directe zichtbaarheid in de zoekmachine? Met SEA kun je doelgericht adverteren op specifieke zoektermen waar jouw potentiële doelgroep op zoekt en die dus voor jou interessant zijn. We voeren een zoekwoordenonderzoek uit en op basis daarvan bepalen we de kansen en zorgen we voor een passende strategie met budgettering. Zodra de campagne begint te lopen, houden wij de resultaten in de gaten en sturen we bij waar nodig!

Social media adverteren

Advertenties of gesponsorde berichten, als gebruiker van social media ontkom je er niet aan. Jij bent namelijk ook iemands doelgroep. Dat kan ook voor jouw bedrijf werken. We brengen je doelgroep in kaart en we bepalen samen het doel. Wil je naamsbekendheid creëren, leads genereren of concreet meer bezoekers naar je website halen?

E-mail marketing

Periodiek een nieuwsbrief versturen naar je klantenbestanden, werken met een complete marketingfunnel of een chatbot inzetten om een lead volledig automatisch warm te maken voor jouw product of dienst. E-mailmarketing gebruik je om contact te krijgen en te houden met je klant, ontwikkelingen en acties te delen om zo je omzet te verhogen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via 085 3038139 of stuur een bericht naar info@vivars.nl