Internet marketing Zeeland

Je doelgroep bereiken met gerichte advertenties, aanspreken met duidelijke content en laten converteren met een heldere call to action. Ben jij op zoek naar een internet marketing bureau in Zeeland? Welkom bij Vivars, het internetbureau in Zierikzee. Wij houden ons bezig met internet marketing voor ondernemers in heel Zeeland.

Samen werken aan online succes

Een website of webshop trekt niet zomaar honderden bezoekers. Je staat niet altijd bovenaan in Google en de bestellingen in je webshop stromen niet vanzelf binnen. Internet marketing is de volgende stap voor zichtbaarheid en vindbaarheid, en dat gaat verder dan af en toe een social media post, Samen bepalen we hoe we werken aan jouw online succes.

Jij je bedrijf, wij de internet marketing

Jij bent je onderneming en je hebt vast een goed beeld van je doelgroep en wat je klanten aanspreekt. Vertel ons er alles over en wij brengen de kansen in kaart. Of je klanten nu in Zeeland zitten of zich wereldwijd bevinden, we zorgen voor een strategie om je website of webshop de zichtbaarheid te geven die het verdient. Dat doen we op verschillende manieren. Van pakkende landingspagina’s om hoger in Google te komen tot heel gerichte advertenties voor een optimale zichtbaarheid, en van social media campagnes tot e-mailmarketing. We sturen op meetbare resultaten die voor jouw onderneming interessant zijn. Denk aan offerte aanvragen, inschrijvingen voor je nieuwsbrief of concrete verkopen in je webshop.

Ik wil aan de slag met internet marketing!

Meer te weten komen over internet marketing voor jouw bedrijf? En past een internetbureau met een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid bij jou? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.