Van dgeDetailhandel naar je webshop

De OCAPI-koppeling verzorgt de synchronisatie van relaties (loginaccounts), artikelen (prijs en voorraad) en kortingen tussen dgeDetailhandel en de webshop. Deze koppeling maakt het ook mogelijk om de orders vanuit dgeDetailhandel online op te halen vanaf de webshop. Kortom, je regelt alles vanuit dgeDetailhandel.

Koppeling met OpenCart

Het platform dat we gebruiken voor het online verkopen van je producten is OpenCart. Dit is een open source platform waar de OCAPI-koppeling voor beschikbaar is. OpenCart biedt als standaard platform de benodigde functionaliteiten die je nodig hebt voor het verkopen van je producten.

Standaard of maatwerk?

Begin je net met je webshop? Dan is de standaard versie van OpenCart waarschijnlijk toereikend. Je gebruikt de basis layout, in jouw huisstijl kleur met jouw logo en je kunt beginnen. Maar gaandeweg ontstaan er wensen en wil je meer. Wensen die niet standaard in OpenCart zitten of die je uitgebreider wil benutten. Daarnaast ben je ook wel klaar met de standaard layout van de webshop, die wil je volledig in jouw huisstijl!

Dan wordt het maatwerk!

Jij geeft je wensen aan en we bekijken samen met dge de haalbaarheid. We geven de webshop vorm in jouw huisstijl en ontwikkelen de functionaliteiten die je in de standaard versie mist. Kortom,  je krijgt wat je nodig hebt en breidt je online verkoopkanaal uit naar een heel ander niveau.

Daar wil je meer van weten, toch?

Met kantoren in Zierikzee en Rotterdam als uitvalsbasis bedienen we de klanten van dge in heel Nederland. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te leren kennen en de locatie te zien die als uitvalsbasis dient voor je online verkoop. Ons bezoek kost je niets en levert namelijk een beter advies voor jou op. We geven je vooraf een indicatie van de kosten op basis van een eerste telefoongesprek waarin we de grote lijnen doorspreken. Dan beslis jij of je het de moeite waard vindt om met ons een afspraak te maken. Je leert ons niet alleen kennen, we laten je ook referenties zien.

Laat ons weten wie je bent

Vraag de mannen van dge of zij jullie gegevens aan ons doorspelen en we nemen contact met je op. Ben je al naar ons doorverwezen? Laat dan je gegevens achter en geef aan welke dag en tijd jou het beste schikt, dan nemen wij gewoon contact met jou op!

  • DD dash MM dash JJJJ