Wat we doen

Website & webshops

Realisatie van een website of webshop

Is het tijd voor een nieuwe website? Of ga je een webshop starten? De merkidentiteit van je organisatie en de gebruikerservaring staan altijd centraal. Bezoekers moeten kunnen vinden wat ze zoeken, bovendien moeten ze de door jou gewenste actie zo makkelijk mogelijk kunnen voltooien. Denk hierbij aan het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling.

Belangrijk hierbij is dat ontwerp en techniek hand in hand gaan: een website moet je boodschap goed overbrengen, visueel aantrekkelijk en herkenbaar zijn, maar ook altijd goed functioneren. Bij het ontwerp van een website of webshop kijken onze vormgevers en techneuten samen naar de functionaliteit. Wat de vormgever bedenkt moet technisch natuurlijk wel haalbaar zijn. De ontwikkeling van een website of webshop is een puzzel waar we samen steeds creatieve ideeën bedenken.

Techniek

We zorgen voor een optimale performance van je website of webshop op het gebied van snelheid, uptime en gebruikersgemak. Een solide technische basis is daarom een absolute must! Afhankelijk van je wensen maken we gebruik van de engine van WordPress (website) of Open Cart (webshop). Wanneer je wensen hebt die buiten de “standaarden” gaan ontwikkelen we maatwerk op frameworks als Codeigniter en Symphony.

Updates & onderhoud

Je website of webshop wordt op maandbasis voorzien van onderhoud. Zo voorkomen we veroudering en garanderen we je dat je website of webshop ook voor de nieuwe browsers toegankelijk is en blijft. Het resultaat is een website of webshop die voorzien is van de uitstraling en boodschap die perfect aansluit op je merkidentiteit en technisch draait als een zonnetje.

Ben jij toe aan een nieuwe website of shop?

Is je huidige website of webshop aan vervanging toe? Of ben je pas voor jezelf begonnen? Dan gaan we graag met je aan de slag om een nieuwe website of shop te realiseren! Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website, of maak een afspraak met één van onze online specialisten.

Vraag een offerte aan

en we doen meer...

Strategie & concept
Strategie & concept
Logo & huisstijl
Logo & huisstijl
Social-media
Social-media
Internet marketing
Internet marketing
Binnen- en buitenreclame
Binnen- en buitenreclame
POS Materiaal
POS Materiaal
Hosting & email
Hosting & email
Webapplicaties
Webapplicaties