Blijf op de hoogte van alle leuke dingen die ons bezighouden

De livegang van onze nieuwste projecten, ontwikkelingen binnen Vivars  en blogs over onderwerpen die er toe doen in onze tak van sport; wij houden  je op de hoogte! Als eerste weten wat er gebeurt bij ons in de Lange Nobelstraat? Laat je e-mailadres achter onderaan deze pagina en volg ons via FacebookTwitter, LinkedIn en Instagram!

Een verhuisdoos van Kuub Makelaars

Ontwerp

Een verhuisdoos van Kuub Makelaars

Wat geef je mee aan mensen die net een nieuw huis hebben gekocht? Ga je voor een flesje wijn, een flinke taart of maak je het liever iets persoonlijker? Kuub Makelaars bedacht de verhuisdoos. Vol met spullen die helemaal van pas komen als je net een nieuwe woning hebt gekocht. Wij verzorgden het design van de verhuisdoos en lieten deze produceren in E-golfkarton.

De kracht van lokaal: Leefbaar Schouwen-Duiveland

Marketing

De kracht van lokaal: Leefbaar Schouwen-Duiveland

Een update van het logo en de huisstijl, een gloednieuwe website en een communicatiestrategie gericht op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Al vrij snel was het duidelijk wat de grote kracht van Leefbaar was: lokaal. We hebben daarom een cross-mediale strategie opgezet, waarbij plaatselijke kandidaten zo lokaal mogelijk zijn ingezet.

Last minute updates van Google

Marketing

Last minute updates van Google

Waar de meeste mensen voor kerst de laatste werkzaamheden afronden om het jaar af te sluiten, besloot Google het in de laatste weken van het jaar anders aan te pakken. Vlak voor kerst hebben zij een aantal updates doorgevoerd die zeker het vermelden waard zijn!

Dé kleur van 2018

Ontwerp

Dé kleur van 2018

Ieder jaar worden er diverse voorspellingen uitgebracht op het gebied van trends en kleuren. Volgens Pantone is Ultra Violet dé kleur van 2018!

Je houdt het niet gescheiden!

Vivars

Je houdt het niet gescheiden!

Zakelijk en privé, hoe vaak krijg je niet het advies dat je het beter gescheiden kunt houden? Ik ga niet beweren dat het niet zo is, want ik geloof ook best dat je sommige zaken écht gescheiden moet houden. Maar we zijn zakelijk toch ook gewoon mensen. Je privéleven heeft invloed op je zakelijke doen en laten, je beslissingen en dat geldt ook andersom, beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Mijn eerste jaar bij Vivars

Techniek

Mijn eerste jaar bij Vivars

Mijn eerste blog van een jaar geleden ging over wie ik was en dat ik het technische team kwam versterken. Maar wat doe ik nu precies en hoe omschrijf je mijn functie?

YouTube optimalisatie: do’s & don’ts

Marketing

YouTube optimalisatie: do’s & don’ts

Je bent zelf al volop bezig om beter gevonden te worden in Google. Maar is Google de enige zoekmachine die je aandacht verdient? Het videoplatform YouTube is namelijk de op één na grootste zoekmachine. Daarom geef ik een aantal do's en don'ts om je video's te optimaliseren voor maximale vindbaarheid!

Nationale check je wachtwoorden dag op Black Friday

Techniek

Nationale check je wachtwoorden dag op Black Friday

Terwijl de hele wereld zich bezighoudt met de koopgekte van 'Black Friday' is het vandaag ook nationale check je wachtwoorden dag. Ga jij straks inloggen bij je favoriete webshop of een account aanmaken bij een populaire webwinkel? Lees de do's en don'ts van online wachtwoorden!

Wat betekent de nieuwe privacy wetgeving: AVG?

Marketing

Wat betekent de nieuwe privacy wetgeving: AVG?

De Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) wordt in Mei 2018 vervangen door de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat betekent dit praktisch gezien voor ondernemingen en de verzameling van persoonsgegevens?

Ik ben gek op aandacht en jij?

Ontwerp

Ik ben gek op aandacht en jij?

Of je nou wilt of niet, iedereen is gek op aandacht. Zo ook bij het geven van een cadeau of geschenk aan je zakelijke relaties. Gaat het ze echt om het cadeau? Of meer om de moeite en aandacht die je hieraan hebt besteedt? Een verpakking in je eigen stijl, goed bekeken!

5 praktische SEO-tips

Marketing

5 praktische SEO-tips

Zoekmachine optimalisatie (SEO), veel marketeers hebben er een haat-liefde verhouding mee. Er wordt veel over geschreven en er zijn verschillende technieken en methodes te vinden. Ik geef je vijf praktische SEO-tips die je vandaag nog kunt implementeren om je website beter vindbaar te maken!

Typografie op het web

Techniek

Typografie op het web

Dat we kunnen kiezen uit verschillende lettertypes voor een website is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Tegenwoordig zijn er een hoop online diensten waar je fonts kan vinden en downloaden (gratis of tegen betaling) en zijn de mogelijkheden (bijna) oneindig om websites tot leven te laten komen met geweldige typografie!

Typografie, een belangrijk gereedschap

Ontwerp

Typografie, een belangrijk gereedschap

Typografie is extreem bepalend voor de uitstraling van je ontwerp en als ontwerper krijgen wij dan ook dagelijks te maken. De wondere wereld van typografie waarin je talloze lettertypes kunt vinden om mee te experimenteren. Typografie is een combinatie van vorm en functie en vandaag leg ik de basis uit die zo belangrijk is.

Een persoonlijk gesprek

Vivars

Een persoonlijk gesprek

Eigenlijk doe ik bijna alles online. Toch zijn er dingen die ik nooit via een webshop of website zal bestellen. Een persoonlijk gesprek is soms ideaal, zo kun je alle vragen ter plekke stellen en komen er onbedoeld nieuwe vragen naar voren. En zo ontstaat er een gesprek.

Uitstellen!?

Vivars

Uitstellen!?

Er zijn van die dingen die je om tal van redenen steeds maar voor je uit blijft schuiven. Omdat je er geen zin in hebt, omdat je niet precies weet waar je moet beginnen of omdat je er geen tijd voor hebt.

Alleen kan ik niets!

Vivars

Alleen kan ik niets!

Samen sta je sterker, of je nu concurrenten van elkaar bent, vrienden of lid van dezelfde vereniging. Samenwerken met je concurrentie? Hier wordt niemand slechter van. Alleen kan ik niets!

Gmail tip: achterhaal wie jouw e-maildres deelt

Techniek

Gmail tip: achterhaal wie jouw e-maildres deelt

Wie herkent het niet? Soms ben je ineens ingeschreven op allerlei mailings en krijg je (bijna) dagelijks aanbiedingen of nieuwsbrieven van organisaties die je helemaal niet kent. Lees hier hoe je kunt achterhalen wie jouw e-mailadres deelt.

Leuk dat je mij een bericht gaat sturen!

Laat je naam en e-mail adres achter zodat ik je bericht kan beantwoorden

Omdat het vandaag dinsdag is krijg je binnen een uur antwoord, beloofd!

Mogen wij jou bellen?

Liever persoonlijk en direct contact? Vul hier je telefoonnummer in, en ik of één van mijn collega’s zal contact met je opnemen.

Bel Joris Spitholt